КОМПЛЕТНА КОМПЈУТЕРИЗАЦИЈА

- Идеално прецизно компјутерско определување на диотријата 
- Компјутерско прецизно мерење на вашите очила 
- Брза и квалитетна изработка на сите видови очила на најсовремени машини
Видено 884 пати

Добивај Новости

Пополнете го формуларот подолу за да ви добивате новости на Вашата e-mail адреса.

За Нас

Оптика ВИДЕЛИНА е реномирана оптика, со своја традиција од 1993 година, чија основна дејност е изработка и поправка на очила... Повеќе

Кој е Онлајн

Имаме присутни 65 гости и нема членови

Контакт Инфо

  • ЈНА 41, 6330 Струга, Македонија
  • +389(0)46 786 020
  • +389(0)70 435 631