Објавено во Метал
Видено 1321 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))
Објавено во Понуда
Видено 2042 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))
Ви нудиме изработка на очила со вградување на диоптриски или заштитни(бездиотриски) стакла од реномирани светски производители на стакла од Германија, Франција, Италија и Америка.
Објавено во Понуда
Видено 3146 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))

Најновите модни трендови, најновите колекции на очила на едно место.

Објавено во Понуда
Видено 885 пати
Оцени го овој производ (0 гласови)
- Идеално прецизно компјутерско определување на диотријата 
Објавено во Понуда
Видено 1007 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))

Вршиме сервис и секекви поправки на наочари.

Објавено во Метал
Видено 1413 пати
Оцени го овој производ (0 гласови)
Страница 2 од 2

Добивај Новости

Пополнете го формуларот подолу за да ви добивате новости на Вашата e-mail адреса.

За Нас

Оптика ВИДЕЛИНА е реномирана оптика, со своја традиција од 1993 година, чија основна дејност е изработка и поправка на очила... Повеќе

Кој е Онлајн

Имаме присутни 73 гости и нема членови

Контакт Инфо

  • ЈНА 41, 6330 Струга, Македонија
  • +389(0)46 786 020
  • +389(0)70 435 631