Објавено во Понуда
Видено 2041 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))
Ви нудиме изработка на очила со вградување на диоптриски или заштитни(бездиотриски) стакла од реномирани светски производители на стакла од Германија, Франција, Италија и Америка.
Објавено во Понуда
Видено 3145 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))

Најновите модни трендови, најновите колекции на очила на едно место.

Објавено во Понуда
Видено 884 пати
Оцени го овој производ (0 гласови)
- Идеално прецизно компјутерско определување на диотријата 
Објавено во Понуда
Видено 1006 пати
Оцени го овој производ (1 Глас(а))

Вршиме сервис и секекви поправки на наочари.

Добивај Новости

Пополнете го формуларот подолу за да ви добивате новости на Вашата e-mail адреса.

За Нас

Оптика ВИДЕЛИНА е реномирана оптика, со своја традиција од 1993 година, чија основна дејност е изработка и поправка на очила... Повеќе

Кој е Онлајн

Имаме присутни 33 гости и нема членови

Контакт Инфо

  • ЈНА 41, 6330 Струга, Македонија
  • +389(0)46 786 020
  • +389(0)70 435 631