Специјална промоција во Оптика Виделина

Оптика виделина нуди специјална промоција  која за само 800 ден нуди:

  • Компјутерски преглед
  • Диоптриски стакла
  • Диоптриска рамка
Видено 1011 пати

Добивај Новости

Пополнете го формуларот подолу за да ви добивате новости на Вашата e-mail адреса.

За Нас

Оптика ВИДЕЛИНА е реномирана оптика, со своја традиција од 1993 година, чија основна дејност е изработка и поправка на очила... Повеќе

Кој е Онлајн

Имаме присутни 69 гости и нема членови

Контакт Инфо

  • ЈНА 41, 6330 Струга, Македонија
  • +389(0)46 786 020
  • +389(0)70 435 631