ПРАВИЛНО ОДРЖУВАЊЕ НА КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

За да се зачува здравјето на окото, од особена важност е правилното одржување на контактните леќи.
После секое носење важно е леќите да се очистат со средство за чистење на контактни леќи. Од нашата понуда можете да одберете помеѓу неколку сретства од различни произведители како : 
- Bausch&Lomb ReNu MultiPlus
- AVIZOR GP system 
- CIBAvision SOLO CARE Aqua All-in-One Solutionsolocare
 
Средство за чистење, дезинфекција, влажнење, и отстранување на протеини, за сите видови на контактни леќи. Едноставно се користи, а има и опција за петтоминутно брзо чистење. Содржи провитамин В5 кој ја задржува влажноста на леќите, за удобно целодневно носење. Со секое паковање доаѓа и антибактериска касетка за чување која го спречува развојот на бактерии.
 
КВАЛИТЕТ
 
Гаранција за квалитет, обезбеден сервис и изработка на сите видови диоптриски и сончеви очила.
НАЈДОБРИ ЦЕНИ
 
Најповолни цени на рамки, стакла и контактни леќи од реномирани светски фирми
СЕ ЗА ВАШИТЕ ОЧИ
 
Прецизни компјутерски прегледи, најдобар избор на очила и стакла, совети и препораки, соработка со врвни стручњаци офталмолози од земјава и странство.
 
Видено 1021 пати
Од оваа кетгорија: АСТИГМАТИЗАМ »

Добивај Новости

Пополнете го формуларот подолу за да ви добивате новости на Вашата e-mail адреса.

За Нас

Оптика ВИДЕЛИНА е реномирана оптика, со своја традиција од 1993 година, чија основна дејност е изработка и поправка на очила... Повеќе

Кој е Онлајн

Имаме присутни 69 гости и нема членови

Контакт Инфо

  • ЈНА 41, 6330 Струга, Македонија
  • +389(0)46 786 020
  • +389(0)70 435 631